Kereta Sewa Kuala Lumpur

Terokai keindahan KL dengan Kereta Sewa Kuala Lumpur

4 Langkah Mudah
Tempah Kereta Sewa Kuala Lumpur

Bayar hanya 30% untuk tempahan sekarang, baki pembayaran semasa pengambilan. Mudah, Selamat, dan Jimat. Tempah sekarang!

Harga Berbaloi

menawarkan kadar sewaan yang kompetitif setaraf kualiti.

Pelbagai Pilihan

Dapatkan kenderaan dengan yang sesuai dengan bajet anda

Tempah & Bayar

Pilih dan sahkan tempahan Anda dengan Mudah dan Selamat.

24/7 Customer Care

sedia melayani anda. Hubungi Sekarang!

Info & Berita Terkini

F.A.Q

Harga permulaan untuk sewa adalah sekitar RM100.00 sehari untuk kereta compact. Setiap jenis kenderaan ada harga yang berbeza sama ada untuk sewaan harian mingguan dan bulanan.

Menyewa kereta di KL sangat disarankan kerana ia lebih murah dan lebih mudah berbanding menggunakan pengangkutan awam. Kereta Sewa adalah pilihan yang bijak terutama bagi mereka yang memerlukan pergerakan dari satu tempat ke satu tempat yang jauh.

Kereta yang lebih kecil seperti Perodua Axia, Proton Saga, dan Perodua Bezza adalah pilihan yang paling mampu milik.tetapi sekiranya anda memerlukan kereta jenis MPV SUV atau kenderaan mewah lain boleh terus berhubung dengan pihak Kuala Lumpur Sky.

Anda perlu menyediakan lesen memandu yang sah (lesen percubaan tidak dibenarkan) dan pasport atau kad pengenalan.Umur yang dibenarkan untuk menyewa ialah dari 21 tahun sehingga umur 65 tahun. Anda boleh lampirkan semasa membuat tempahan atas talian. Atau boleh tunjukkkan kepada team Kuala Lumpur Sky ketika mengambil kenderaan.

Kuala Lumpur Sky menawarkan pelbagai jenis kereta termasuk Compact, Sedans, MPVs, SUVs, dan kereta mewah. Kami sediakan perkhidmatan sewaan kepada individu, syarikat dan juga pihak kerajaan. Kuala Lumpur Sky ada memiliki lesen kewangan untuk proses di pihak Kementerian Kewangan.